Missie en Visie

Het is mijn missie om via bemiddeling mensen te overtuigen van het potentieel van conflict en hen in staat te stellen er constructief mee om te gaan. Op die manier stimuleer ik persoonlijke groei en verbind ik mensen (opnieuw) met elkaar. Zo draag ik bij aan een oordeelloze, begripvolle maatschappij.

Mijn visie vertaalt zich in drie kernwaarden:

  • Menselijkheid
  • Professionaliteit
  • Betrouwbaarheid

In alles wat ik doe, staan mensen centraal. Ik hou rekening met wat mijn opdrachtgevers en andere stakeholders belangrijk vinden en hier & nu nodig hebben. Tegelijk blijf ik trouw aan de bemiddelingsmethodiek en aan de bemiddelingsprincipes: vertrouwelijkheid, onafhankelijkheid, vrijwilligheid en neutraliteit. Nazorg is voor mij geen hol begrip maar vormt een essentieel onderdeel van mijn dienstverlening.

Ik omring mij met betrouwbare, professionele, complementaire collega's. Indien nodig zal ik niet aarzelen mijn klanten door te verwijzen. De Hefboom te Diest staat garant voor kwaliteit. Dit straalt zij uit door ruime expertise, perfecte voorbereiding & dienstverlening, gedegen netwerk en stijlvolle (werk)locaties. Mijn cliƫnten kunnen rekenen op eerlijke tarieven en correcte uitvoering van de opdracht in een sfeer van sereniteit, discretie en met respect voor de geheimhoudingsplicht.