Dominique Renders

Dominique Renders, geboren en getogen in Diest, is een gedreven professional, bezielster van de Hefboom, echtgenote en moeder. In alles wat ze onderneemt, zet zij mensen centraal. Op vlak van authenticiteit en oprechtheid maakt zij geen compromissen. Zij volgt vastberaden haar eigen pad, noemt de dingen graag bij naam en maakt bewuste keuzes.

Ik ben een geboren bemiddelaar omdat ik mijn volledige persoonlijkheid, talenten en vaardigheden kan inzetten bij de uitoefening van dit mooie vak. Wie ik nu ben en waar ik vandaag sta, is het resultaat van een lang proces van groeien, studeren, ervaren, ontwikkelen, ontmoeten en ontplooien.

CV (pdf)

Missie en Visie

Het is mijn missie om via bemiddeling mensen te overtuigen van het potentieel van conflict en hen in staat te stellen er constructief mee om te gaan. Op die manier stimuleer ik persoonlijke groei en verbind ik mensen (opnieuw) met elkaar. Zo draag ik bij aan een oordeelloze, begripvolle maatschappij.

Mijn visie vertaalt zich in drie kernwaarden:

  • Menselijkheid
  • Professionaliteit
  • Betrouwbaarheid

Lees meer

de Hefboom

De hefboom werd door de oud-Griekse wiskundige Archimedes uitgevonden. Een beroemd citaat van Archimedes luidt: "Geef mij een steunpunt en ik beweeg de aarde".

Lees meer