(Echt)scheidingsbemiddeling

Wie gaat scheiden, denkt vandaag vaak in eerste instantie aan een advocaat of een notaris. Maar je kan hiervoor ook terecht bij een familiale bemiddelaar. Een verstandige keuze want scheiden onder begeleiding van een bemiddelaar, leidt vaker tot overeenkomsten waar beide partners tevreden mee zijn. De gemaakte afspraken worden hierdoor achteraf beter gerespecteerd. Je vermijdt uitputtende, dure en lange gerechtelijke procedures. Het scheidingsproces verloopt meestal sneller en is goedkoper. Scheiden is maatwerk want elk gezin is uniek. Een koppel dat de bemiddelingskaart trekt, kiest resoluut om de regie van hun scheiding in eigen handen te houden.

Ook een scheiding na het wettelijk of feitelijk samenwonen kan je regelen via bemiddeling. Het belang van goede afspraken voor de toekomst is immers precies hetzelfde als bij een huwelijk.

Mooie samenwerking met collega Barbara Brandhof

Sinds juli 2018 werk ik voor (echt)scheidings- en ouderschapsbemiddeling nauw samen met mijn collega Barbara Brandhof. Zij legt zich al vele jaren toe op deze specifieke takken van de bemiddeling. Zij combineert de nodige juridische bagage met een pak ervaring in deze specialisatie. Bovendien hou ik enorm van haar warme, mensgerichte, zorgzame stijl. Met een gerust hart verwijs ik jullie graag naar www.bemiddelingdiest.be

Dankzij deze samenwerking kan ik mij concentreren op gespreksbegeleiding en op conflicten op het werk.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?