Individuele begeleiding & Advies

Zit jij en/of jouw team verwikkeld in een lastige situatie en wil je professioneel advies over hoe je dat best concreet aanpakt, neem dan vrijblijvend contact met me op. We bespreken jouw specifieke casus en bepalen samen een aanpak waarmee je onmiddellijjk aan de slag kan. Bij de Hefboom kan je onder andere terecht voor:

Soms voel je wel dat de sfeer in jouw team niet optimaal is en de onderlinge samenwerking tussen (enkele van) jouw medewerkers beter kan. Je weet niet precies hoe hiermee om te gaan en vreest dat gesprekken de situatie nog doen verergeren. Via individuele begeleiding of conflictcoaching ondersteun ik professionals in hoe zij spannende situaties en vertroebelde relaties op het werk constructief kunnen aanpakken en zelfs kunnen ombuigen naar kansen.

Iedere medewerker is uniek en heeft zijn eigen verwachtingen, behoeften, belangen en standpunten. Iedereen altijd en tegelijkertijd helemaal tevreden houden, is een illusie. Maar door oprecht en geïnteresseerd aandacht te geven aan die individuele verschillen kom je wel een heel eind. Door op regelmatige basis open en eerlijke samenwerkings-/intervisiegesprekken te voeren, stimuleer je authenticiteit en verbondenheid. Thema's die anders onbesproken blijven, haal je naar boven en worden bespreekbaar. Een krachtige methode om samenwerking te versterken en in te zetten op connectie.

Steeds vaker krijg ik de vraag om feedback te geven over de manier waarop teams en/of hun leidinggevende met (menings)verschillen en spanningen zijn omgegaan. Een grondige evaluatie van een concrete casus biedt enorme groeikansen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?