Gratis webinar: hoe voer ik een opstartgesprek?

Nu er sprake is van een geleidelijke exit uit de coronamaatregelen, zullen mensen steeds vaker opnieuw fysiek mogen samenwerken. Het peloton staat eindelijk terug aan de start!

En dit na een hele tijd van technische werkloosheid of thuiswerk. Onnodig te zeggen dat er in de hoofden en de huizen van medewerkers de afgelopen weken heel veel is gebeurd. Alvorens de koers meteen volle bak op gang te trekken, voorzie je toch best nog even tijd voor een opstartgesprek om het hier samen over te hebben.

Ik weet dat er zo snel mogelijk opnieuw gewerkt dient te worden en dat zo'n gezamelijk gesprek voor sommigen tijdverlies lijkt. Geloof mij, niets is minder waar!

Ik geef je op een briefje dat heel veel mensen met frustraties zitten. Ongetwijfeld is er sprake van miscommunicatie en -interpretatie. Gevoelens van angst, onzekerheid, onmacht, onbegrip zullen in meerdere of mindere mate sluimeren en kunnen de verdere samenwerking serieus onder druk zetten.

Laat de boel niet ontploffen en hou je ploeg bij elkaar. Wil je weten hoe je zo'n opstartgesprek concreet aanpakt? Schrijf je in en ik zoom je erdoor.

PRAKTISCH

Wanneer: Dinsdag 5 mei 2020 van 12.00 tot 13.00 u

Hoe: via zoom

Waar: Digitaal, vanuit jouw kantoor, living, slaapkamer,...

Prijs: Gratis

Meer informatie

Inschrijving

Er kunnen geen inschrijvingen meer worden geplaatst.
Wil je meer informatie of een afspraak maken?