Gratis webinar: De kracht van neutraliteit

Betrap je jezelf weleens op vooroordelen of denk je te weten waarom een ander doet wat die doet? Durf je toegeven dat je de ene medewerker misschien wat liever hebt dan de andere?

Dan ben je niet alleen, het maakt je gewoon MENS.

Toch werken deze diepmenselijke gedachten en gevoelens belemmerend, zeker in rollen als die van leidinggevende of HR-professional. Ze zorgen ervoor dat je niet meer goed kan luisteren. Ze veroorzaken spanning en stress, niet in het minst bij jezelf maar ook bij de ander. Mensen die zich (terecht of onterecht) ongelijk behandeld voelen, gaan in weerstand. De drang om zich serieus te gaan verdedigen neemt toe en voor je het weet, wringt de samenwerking langs alle kanten.

Als het lukt neutraal en compassievol, met open mind en warm hart op verschillende verhalen te reageren, maak je werkelijk een verschil. Het is de sleutel tot succes bij het begeledeiden of voeren van conflictueuze gesprekken.

Tijdens dit webinar gaan we samen op verkenning: wat is neutraliteit en vooral hoe pas je dat nu toe als je dreigt meegezogen te worden in jouw emoties?

Meer informatie

Inschrijving

Er kunnen geen inschrijvingen meer worden geplaatst.
Wil je meer informatie of een afspraak maken?